16. junij, 2017

Testenine

Vse testenine so narejene iz 100% mok, razen ajdovi vsebujejo 70% ajdove moke in 30% pšenične moke in so sušene na zraku.

– Ajdovi rezanci (moka ne vsebuje glutena, je bogat vir vitaminov skupine B, mineralnih snovi in    flavonoidov).

– Pirini polnozrnati rezanci (vsebuje kar 20% beljakovin, vitaminov B2, A in E, minerale in vlaknine)

– Pšenični polnozranti reznaci (vsebuje vitamine, beljakovine, rudnine in nenasičene maščobne kisline)

– Kamutovi rezanci (vsebuje zelo malo glutena, vitamin B in E, beljakovine in minerale)

– Špinačni rezanci (narejeni so iz sveže kuhane špinače)

– Mediteranski rezanci (narejeni so iz zelišč origana, timijana, bazlike in majarona)

– Čemaževi rezanci (narejeni so iz sveže nabranega čemaža)

– Jajčni rezanci

– Jušni jajčni rezanci